Laserbehandelingen – Spark Pro

Laserbehandelingen

Laserbehandelingen met de Spark Pro

Beautysalon Leanne in Boxmeer werkt met de IPL Spark Pro. De Spark Pro laser is een apparaat welke beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Met de Spark PRO kan een heel breed scala aan huidproblemen worden behandeld. De 3D IPL-technologie van de Spark PRO werkt met hoge frequenties en een zogenoemde tip-temperatuur. Hierdoor is het mogelijk om met krachtige joules en op een hogere puls te werken, waardoor de behandeltijd wordt verkort en het resultaat sneller wordt bereikt.

Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven.

Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?

  • Anti-aging/ huidverjonging
  • Permanente ontharing / Definitief ontharen
  • Pigmentvlekken verwijderen
  • Ontsierende vaatjes verwijderen
  • Algehele roodheid verminderen
  • Actieve acne verminderen

Met uitzondering van permanent ontharen vallen bijna alle behandelingen onder ‘photo rejuvenation’, oftewel jouw huid zo sterk, gezond en egaal maken dat je eruit ziet alsof je een filter hebt gebruikt. Een gezonde huid heeft namelijk geen zichtbare (en onzichtbare) huidschade zoals plekjes, vlekjes of vaatjes.

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we jou precies uitleggen welke opties ideaal zijn om jouw huid mee te verbeteren én te onderhouden.