Ontharen

Voor het ontharen wordt hars toegepast. Na het harsen wordt de huid verzorgd om irritatie zoveel mogelijk te voorkomen. Ontharen

Door je wenkbrauwen te harsen of te epileren zullen je ogen mooier uitkomen en krijg je een mooi ‘open’ uiterlijk.

Wenkbrauwen epileren of harsen € 10,-

Het harsen van de bovenlip en kin wordt met zorg gedaan. Het is belangrijk dat de huid na het harsen goed verzorgd wordt en dat je een goed advies voor thuis krijgt.

Bovenlip harsen € 7,50

Kin harsen € 7,50

Bovenlip en kin harsen € 12,50

Wangen en kaakgebied harsen € 10,-

Ben jij die harde stoppels na het scheren ook zo zat? Dan is harsen een goed alternatief. In tegenstelling tot scheren verwijder je met harsen de haar vanaf de wortel, met een zijdezachte huid als resultaat. Je haren blijven na het harsen langer weg en groeien bovendien zachter terug.

Onderbenen incl. knie harsen € 17,50

Bovenbenen harsen € 17,50

Gehele benen harsen € 27,50

Ook de armen kunnen geharst worden. Dit geeft een mooi egaal effect op de armen en geeft een zacht resultaat. De haren zullen zacht terugkomen en na een paar ontharingsbehandelingen zullen de haartjes minder terugkomen.

Armen harsen € 15,00

Ook de oksels kunnen geharst worden. Hierdoor komen de haartjes minder stug terug en zullen ze gedurende het vaker harsen minder terugkomen. Het is belangrijk dat de haren van de oksels minimaal 0,5 cm lang zijn.

Oksels harsen € 12,50

Bikinilijn harsen € 12,50

Bikinilijn harsen uitgebreid € 17,50