IK SKIN | Skin & Age Program

AntiAge_Program

Rimpeltjes en fijne lijntjes… die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.
Bij het IK SKIN | Skin & Age Program verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collegaan, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

IK Skin Perfection heeft 2 behandelingen samengesteld:
1. IK Skin & Age Wellbeing Program (90 min)
2. IK Skin & Age Power Program (45 min)

Kijk op Klik hier voor de behandelingen voor de prijzen.

De effecten van de behandeling:
• Stimuleert de celvernieuwing
• Reduceert rimpels krachtig
• Contourverbetering
• Regenereert de huid
• Verbetert de spankracht en elasticiteit