Gezichtsbehandelingen

Bij Beautysalon Leanne bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan. Bij een kennismakingsbehandeling adviseren we welke behandelingen voor jou huid geschikt zijn.

Alpha-H

Wat ALPHA-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid uit haar comfortzone getrokken waardoor zij “wakker schrikt” en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen, collageen en elastinevezels worden gemaakt.

Wil je voor zichtbare huidverbetering gaan? Kijk dan bij de gezichtsbehandelingen van Alpha-H

IK Skin Perfection

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die zijn samengesteld om elkaars werking te versterken. De pH-waarde in onze producten is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Dit houdt de zuurtegraad van je huidflora in balans en voorkomt dat de huid uitdroogt en onzuiverheden vrij spel krijgen.

Wil je voor een mildere huidverbetering gaan? Kijk dan bij de gezichtsbehandelingen van Ik Skin Perfection

Vergoeding Acne behandeling

Beautysalon Leanne is gespecialiseerd in verschillende acne behandelingen en is aangesloten bij de ANBOS. Dit houdt in dat er vergoeding mogelijk is voor de behandeling. Het kan zijn dat de zorgverzekeraar om een verwijzing vraagt van je huisarts. Controleer daarom bij je zorgverzekeraar of de acne behandeling wordt vergoed.

Voor de eerste gezichtsbehandeling maken we een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een uitstekend behandelplan te komen die aan jouw wensen voldoet.

Samen gaan we voor maximale huidverbetering!

Beautysalon Leanne - Salon-Gezichtsbehandeling

Korte behandelingen

Wenkbrauwen epileren of harsen € 12,50

Wenkbrauwen verven € 10

Wimpers verven € 12,50

Bovenlip harsen € 12,50

Kin harsen € 10,-

Kin en bovenlip harsen € 17,50

Wangen en kaakgebied harsen € 12,50